Homepage  / Seriale româneşti

„Las Fierbinți”, sezonul 25, începe la Pro TV. Programul de difuzare al serialului de comedie

„Las Fierbinți”, sezonul 25, începe la Pro TV. Programul de difuzare al serialului de comedie

de Andra Stana,

„Las Fierbinți” revine cu un nou sezon în care îndrăgitele personaje își continuă poveștile pline de umor. De 14 ani, locuitorii celui mai cunoscut sat din România prezintă diverse tipologii inspirate din realitate și au parte de aventuri savuroase. Iată ce e nou în sezonul 25.

„Las Fierbinți”, sezonul 25 – Programul de difuzare

Serialul fenomen „Las Fierbinți” revine astăzi la PRO TV și pe VOYO cu al 25-lea sezon. Aventurile personajelor îndrăgite de o țară întreagă sunt gata să pună zâmbetul pe buzele telespectatorilor și să aducă, din nou, comedia în fiecare casă din România. Noul sezon „Las Fierbinți” va putea fi urmărit de două ori pe săptămână, în serile de miercuri și joi, de la ora 20.30.

Locuitorilor din Fierbinți nu le este străină evoluția tehnologiei, așa că Firicel și Ardiles, ajutați de Bobiță, vor plănui să dea lovitura cu o imprimantă 3D ce printează… friptură! „Ce au putut să scoată americanii ăștia! A lui Elon Musk ai zis că e, nu?” se vor mira clienții. Dacă afacerea lor va avea succes, vom afla în doar câteva ore.

În primul episod, difuzat miercuri seară, 11 septembrie, soacra lui Celentano îl va pune pe bărbat să aleagă: fie o ajută prin casă, fie va trebui să-i plătească chirie. „Îmi închiriezi mie cotețul ăsta fără șemineu?” se va revolta Celentano. Însă, în final va lua o decizie care o va surprinde pe femeie.

Brânzoi reușește să pună tot satul pe jar! Giani și primarul vor încerca să afle care e motivul pentru care suferă bărbatul. Însă, în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la nunta lui, el ajunge la o concluzie pe care o va împărtăși, printre suspine, tuturor celor care îi ies în cale: „Ascultați de nevastă, că ea știe cel mai bine!”. Femeile din sat se vor strădui să afle care este secretul pentru a-și face bărbații să spună același lucru.

Aventurile pline de umor și neprevăzut ale iubitelor personaje continuă în cel de-al 25-lea sezon, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.30.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton