; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LAS FIERBINTI

„Las Fierbinți” | În episodul de azi, Celentano apare într-o postură inedită

15 April 2015

Vasile s-a pricopsit în Fierbinți cu vărul său, Aurel. Ajuns în localitate, acesta va face ravagii în rândul femeilor. Pe rând, Dalida sau Gianina vor cădea în mrejele de cuceritor ale acestuia.

 LAS-FIERBINTI

Episodul de diseară îl va surprinde pe Celentano într-o postură inedită. Întins pe jos, acesta va fi uluit de faptul că singura persoană care se va opri să-l ajute să se ridice este Aspirina. Singura care i-a întins o mână de ajutor va primi o recompensă: Celentano va fi servitorul ei, recunoscător fiind pentru iubirea pe care aceasta i-a arătat-o.

La cârciumă, Giani va asista la o lecție de făcut bani. Profesorul Bobiță îl va ajuta pe prietenul său cel mai bun să învețe metoda de făcut bani în trei telefoane. Dar, cum elevul își depășește întotdeauna maestrul, Giani va aplica cele învățate și îl va lăsa pe Bobiță fără persoanele care îi împrumutau bani.

În același timp, Dorel este extrem de supărat pe vărul Aurel, care încearcă să o cucerească pe Gianina. Hotărât să-și facă dreptate, fratele mai mic al lui Bobiță va lua nunchuckul și se va duce într-o misiune de recucerire a Gianinei.

„Las Fierbinți' este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, la ProTV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare