; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobita   Las Fierbinti (2)

„Las Fierbinți”: Bobiță și-a angajat o bonă filipineză!

13 March 2018

În această seară, Bobiță face ravagii în Fierbinți când apare la cârciumă alături de o bonă filipineză. Pentru că un turc îi era dator și nu avea cum să-i mai restituie banii, i-a propus ca pentru câteva zile să-i ofere la schimb o bonă.

'Bonele astea filipineze au fost la mare modă și am zis să văd și eu cum e! Uite, m-a certat acum că n-am mâncat', îi spune Bobiță prietenului său, Giani, în timp ce savurează porția de mere cu biscuiți pisați, la fel ca un bebeluș.

Nici Firicel nu stă departe de situații limită și dă o spargere de zile mari acasă la Dalida, pentru a-și face soția fericită. Bucuria lui nu o să dureze prea mult timp, pentru că va fi reperat la scurt timp de Robi, polițistul satului.

'Da, e adevărat, dom polițist, e adevărat că i-am furat frigiderul, televizorul, mașina de spălat, lustra din hol, covorul, perdelele, fața de pernă și fața de plapumă. Tot i-am luat! Și cuptorul cu microunde i l-am luat, i-am lăsat casa goală, ca să o fac fericită pe nevastă-mea', spune Firicel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare