; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las fierbinti

FOTO. Serialul ”Las Fierbinți” are episod special dedicat Crăciunului

22 December 2016

Și anul acesta, serialul 'Las Fierbinți' va avea un episod special de Crăciun, ce va fi difuzat joi, 22 decembrie, de la ora 20.30.

las-fierbinti-episod special-craciun-2016

Serialul 'Las Fierbinți' are episod special dedicat Crăciunului

În poveste, sărbătorile de iarna sunt surprinse din perspectiva nepotului lui Nicu Rață, în vârstă de 10 ani, venit să vadă cum se petrec sărbătorile la țară. Celentano (Adrian Văncică) și Firicel (Toma Cuzin) vor să înființeze brigada antifurturi, iar Ardiles (Mihai Mărgineanu) vrea să învie spiritul colindului cu ajutorul lui Bobiță (Mihai Bobonete).

Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) amenajează o iesle cu statuete costumate, pe post de fundal pentru poze cu alegătorii, în timp ce Dalida (Ecaterina Țugulea) împarte celor nevoiași cozonaci și materiale electorale. Toate aceste momente dincolo de realitate sunt încălzite de compunerea copilului, dată ca temă de vacanță.

Concluzia micuțului va fi că oamenii sunt veseli în Fierbinți, iubirea unchiului său este necondiționată și cel mai bun lucru este acela că nimeni nu se supără dacă ceva se murdărește pentru că… totul este deja murdar.

[Not a valid template]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare