; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Las Fierbinți” a luat cu asalt Centrul Vechi

10 July 2012

Cine s-a plimbat zilele trecute prin Centrul Vechi din Capitală a putut să constate cu surprindere că celebra crâșmă a lui Bobiță din Las Fierbinți' s-a mutat în buricul târgului. Personajele colorate și savuroase din serialul de la Pro TV au luat cu asalt preț de o zi întregul Centru Vechi al Capitalei, au lăsat în urmă ulițele prăfuite din Fierbinți și s-au mutat la oraș cu tot cu cârciumă, decoruri și costume.

Pentru că vara se joacă la Pro TV, asta au făcut și Bobiță (Mihai Bobonete), Giani (Costi Diță), Ardiles (Mihai Mărgineanu) sau Celentano (Adrian Văncică).

Bucureștenii au intrat în cârciuma lui Bobiță, s-au pozat cu personajele lor preferate care își desfășurau activitatea exact ca în serial, au ciocnit o sticlă de bere cu Celentano sau Firicel a lui Cimpoaie (Toma Cuzin) și au admirat celebra siglă Las Fierbinți' care troneaza deasupra barului decorat cu lăzi de bere și pet-uri reciclate.

Eleganta ca de obicei, Gianina (Anca Dumitra) a împărțit autografe de pe scaunul ei cu cască de coafat, primarul Vasile (Gheorge Ifrim) și politistul Robi (Leonid Doni) au scos-o pe Dalida (Ecaterina Tugulea) la terasă, în vreme ce Dorel (Mihai Rait Dragomir) a asigurat buna dispoziție la masă.

Trecătorii nu au stat mult pe ganduri și s-au prins și ei în jocul persoanjelor, care au dat startul unui flashmob: s-a dansat în tandem pe muzica lui Mărgineanu.

c1k6194

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare