Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Larry Hagman

Larry Hagman va fi onorat cu un episod special în “Dallas”

8 January 2013

Producătorii noii serii din celebra producţie au anunţat că îi vor aduce un ultim omagiu interpretului lui J.R. Ewing cu un nou episod în genul Cine l-a împuşcat pe J.R.?', potrivit Daily Mail.

Personajul lui Hagman va fi ucis în serial (actorul a murit pe 23 noiembrie, după o bătălie cu leucemia), iar scenariştii vor să facă o trimitere la cel mai faimos episod din istoria serialului şi cel mai urmărit din istoria televiziunii, atunci când a fost difuzat, în 1980. E vorba despre A House Divided', care a fost promovat cu întrebarea de mai sus.

Am vrut ca moştenirea lui Larry să rămână dincolo de serial. Credem că o cale ar fi să revenim la cel mai memorabil episod din toate timpurile', a explicat o sursă din rândul producătorilor.

Peste 85 de milioane de telespectatori din SUA au urmărit atunci episodul care se termină în coadă de peşte', pentru a afla identitatea persoanei care a apăsat pe trăgaci abia în primul episod din sezonul următor (e vorba despre cumnata lui J.R., Kristin Shepard).

Antena 1 difuzează noua serie Dallas' începând din 12 ianuarie, iar episodul-tribut e programat în martie în SUA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare