; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Larry Hagman

Larry Hagman va fi onorat cu un episod special în “Dallas”

08 January 2013

Producătorii noii serii din celebra producţie au anunţat că îi vor aduce un ultim omagiu interpretului lui J.R. Ewing cu un nou episod în genul Cine l-a împuşcat pe J.R.?', potrivit Daily Mail.

Personajul lui Hagman va fi ucis în serial (actorul a murit pe 23 noiembrie, după o bătălie cu leucemia), iar scenariştii vor să facă o trimitere la cel mai faimos episod din istoria serialului şi cel mai urmărit din istoria televiziunii, atunci când a fost difuzat, în 1980. E vorba despre A House Divided', care a fost promovat cu întrebarea de mai sus.

Am vrut ca moştenirea lui Larry să rămână dincolo de serial. Credem că o cale ar fi să revenim la cel mai memorabil episod din toate timpurile', a explicat o sursă din rândul producătorilor.

Peste 85 de milioane de telespectatori din SUA au urmărit atunci episodul care se termină în coadă de peşte', pentru a afla identitatea persoanei care a apăsat pe trăgaci abia în primul episod din sezonul următor (e vorba despre cumnata lui J.R., Kristin Shepard).

Antena 1 difuzează noua serie Dallas' începând din 12 ianuarie, iar episodul-tribut e programat în martie în SUA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare