; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Larry Hagman

Larry Hagman va fi comemorat de două ori în weekend

27 November 2012

Celebrul interpret al nu mai puţin faimosului J.R. din serialul Dallas', care a trecut la cele veşnice în weekend-ul trecut, la 81 de ani, după o bătălie cu cancerul, va fi comemorat atât în oraşul texan care l-a făcut celebru, cât şi la Los Angeles, potrivit People.com. În tot acest timp, familia va trebui să se decidă ce va face cu cenuşa actorului.

În acest moment o să-i păstrăm cenuşa cu noi şi o să aşteptăm ca mama mea să i se alăture, pentru a putea fi împreună', a explicat fiul acestuia, Preston. Maj Hagman, soţia lui Larry din ultimii 58 de ani, suferă de Alzheimer aflat în ultimele faze.

Nu mai e persoana care era, dar e bine îngrijită', a adăugat Preston. Tatăl meu a vorbit cu ea şi a văzut-o în fiecare zi. A fost cel mai blând şi iubitor om cu mama mea până la sfârşit'.

În ce priveşte rămăşiţele actorului, Preston a spus doar că zvonurile potrivit cărora cenuşa ar urma să fie împrăştiată în jurul lumii sunt premature. Accesul la comemorările din cele două oraşe, numite Celebration for Larry', va fi doar pe bază de invitaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare