; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Larisa Iordache

Larisa Iordache, voluntar în timpul pandemiei de coronavirus. A schimbat costumul de gimnastă cu uniforma de Poliție

10 April 2020

Larisa Iordache a luat o decizie neașteptată oferindu-se voluntar pentru a ajunta Poliția Română. Sportiva a povestit recent, pe contul său de socializare, de ce, pentru o perioadă, a fost nevoită să schimbe costumul de gimnastă cu cel de polițist.

„Am schimbat costumul de gimastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru.  Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră’, a scris campioana olimpică, mondială și europeană Larisa Iordache.

O mare parte din vedetele românești continuă să susțină insituțiile medicale donând produse ori sume de bani pentru achiziționarea necesarelor de bază. 

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva', iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare