Homepage  / Vedete străine

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit. Primele imagini de la cererea în căsătorie

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit. Primele imagini de la cererea în căsătorie
15

de Roxana Mirea,

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit. Marele eveniment s-a petrecut în prima zi a acestui an, iar gimnasta a împărtășit vestea cu fanii ei marți, 2 ianuarie. Iată primele imagini de la cererea în căsătorie.  

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit 

Anul 2024 a început într-un mod excelent pentru Larisa Iordache. Iubitul ei, Cristian Chiriţă, a cerut-o în căsătorie, iar ea a spus „da” din tot sufletul. Multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat, marţi, că a acceptat în prima zi a anului cererea în căsătorie a logodnicului său.  

01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, pe rețelele sociale. 

Ea a publicat și o serie de imagini de la cererea în căsătorie. Larisa Iordache a primit și un buchet imens de trandafiri albi și roșii.  

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine este Cristian Chiriţă, logodnicul Larisei Iordache 

Cristian Chiriță este jucător de tenis de masă și multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și activează la CSM Constanța. El s-a iubit și cu sportiva Bernadette Szocs. 

Acum câteva luni, Larisa Iordache a negat zvonurile referitoare la un triunghi amoros, precizând că iubitul ei nu mai avea nicio legătură cu Bernadette Szocs atunci când a început relația lor. 

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, acum câteva luni.  

Larisa Iordache și iubitul ei, Cristian Chiriţă, s-au logodit  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton