Homepage  / Vedete româneşti

Larisa Iordache, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată. „Un copil îți binecuvântează relația”

Larisa Iordache, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată. „Un copil îți binecuvântează relația”
10

de Roxana Mirea,

Larisa Iordache a atras atenția fanilor ei cu ultimele imagini pe care le-a publicat pe rețelele sociale. Fosta gimnastă s-a fotografiat la piscină, într-un costum de baie roșu, iar cei care o urmăresc au crezut că este însărcinată. Larisa Iordache, care s-a căsătorit cu Cristian Chiriță, a făcut primele declarații după ce s-a spus că este însărcinată.  

Larisa Iordache, după ce s-a zvonit că este însărcinată 

Larisa Iordache s-a căsătorit cu sportivul Cristian Chiriță și sunt foarte fericiți împreună. Recent, fosta gimnastă și-a pus fanii pe jar, după ce a publicat două imagini de la piscină, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie întreg, de culoare roșie. În respectivele imagini, pare că Larisa Iordache are burtică, iar fanii ei s-au grăbit să o întrebe dacă este însărcinată.  

Deși nu a scris nimic despre acest subiect pe rețelele sociale, Larisa Iordache a făcut primele declarații despre aceste zvonuri la Antena Stars. Aceasta a spus că nu este însărcinată, însă ea și soțul ei nu resping ideea de a deveni părinți. 

Dacă este, nu este, cu siguranță veți afla poate când noi vom afla și vom fi pregătiți. Noi suntem deschiși spre această minune, cumva, pentru că un copil îți binecuvântează relația și cred că suntem deschiși la acest lucru. Veți afla când va veni momentul potrivit”, a declarat Larisa Iordache, la Știrile Antena Stars, potrivit spynews.ro.

larisa iordache (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine este Cristian Chiriţă, soțul Larisei Iordache  

Cristian Chiriță este jucător de tenis de masă și multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și activează la CSM Constanța. El s-a iubit și cu sportiva Bernadette Szocs.  

Acum multe luni, Larisa Iordache a negat zvonurile referitoare la un triunghi amoros, precizând că iubitul ei nu mai avea nicio legătură cu Bernadette Szocs atunci când a început relația lor.  

Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat atunci Larisa Iordache. 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton