Homepage  / Vedete româneşti

Larisa Iordache este însărcinată. Fosta gimnastă și Cristian Chiriță vor deveni părinți: „Te așteptăm cu nerăbdare”

Larisa Iordache este însărcinată. Fosta gimnastă și  Cristian Chiriță vor deveni părinți: „Te așteptăm cu nerăbdare”
12

de Cristina Țapu,

Larisa Iordache, în vârstă de 28 de ani, traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere personal. Gimnasta a anunșat, pe pagina personală de Facebook, că este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată.

Larisa Iordache este însărcinată

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit pe 8 iunie 2024 și se pregătesc să devină părinți. Gimnasta a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că este însărcinată. Alături de mesaj a distribuit o imagine, realizată în Paris, în care apare de soțul acesteia.

„Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastră infinită“, a fost mesajul pe care Larisa Iordache, câștigătoarea celui mai recent sezon „Splash! Vedete la apă”, l-a scris pe rețelele de socializare.

larisa iordacheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Pe Larisa și Cristian nu-i leagă doar o frumoasă poveste de dragoste, ci și pasiunea pentru sport. Multiplă campioană europeană şi mondială la gimnastică, precum şi medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021, în timp ce Cristian este campion național la tenis de masă.

Tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit civil pe 8 iunie, iar Larisa a spus că intenționează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu anul viitor. Nașii de cununie au fost Marius și Alina, doi prieteni apropiați, dar care nu sunt persoane publice.

Larisa și Cristian s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2024

Larisa a mărturisit că ar fi dorit să facă nunta pe 1 iunie, deoarece amândoi se simt precum doi copii care își iau viața în mâini, însă competițiile le-au încurcat planurile. Cristian a ales ziua de 8 iunie, asociind cifra 8 cu semnul infinitului, precum iubirea lor pregătită să depășească orice obstacol le va ieși în cale.

Petrecerea care a avut loc după ceremonia de la starea civilă s-a desfășurat la un restaurant pe malul lacului Snagov, unde mirii au sosit într-o barcă. Petrecerea a fost una de mari dimensiuni, cu aproximativ 130 de invitați. La un moment dat, a început și ploaia, însă mirii și invitații nu au lăsat acest mic impediment să le strice bucuria pe care au resimțit-o în acea zi atât de importantă.

Invitații s-au delectat cu tot felul de preparate care le-au răsfățat papilele gustative. Masa a început cu tartar de ton și salată de avocado cu creveți. Gustarea caldă a constat în lup de mare cu legume sotate și sos de unt cu lămâie. Felul principal a fost reprezentat de pieptul de curcan marinat în iaurt grecesc, cu portocale în crustă de migdale, piure de trufe, Oyster King și sos de turmeric.

Sursă foto: Instagram – Facebook Larisa Iordache

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton