; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lara fabian

Lara Fabian amână concertele din Craiova și București. Cântăreața are probleme de sănătate

18 November 2019

Lara Fabian anunță cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova 17 Noiembrie și a celor din București din datele de 18 și 19 Noiembrie din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus pentru cel puțin o săptămână, așa cum anunță chiar aceasta.

 Lara Fabian urma să susțină un concert la Craiova pe 17 Noiembrie și două concerte la București pe 18 și 19 Noiembrie. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Știrea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din București, aceștia fiind în plină organizare a show-urilor.

Cele două spectacole de la Sala Palatului din București sunt vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial, fanii Larei așteptând-o cu multă dragoste și căldură. Aceștia și-au arătat și acum compasiunea față de Lara Fabian, care i-a anunțat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media.

„Dragii mei, cu mare părere de rău trebuie să anulez showurile din această săptămână. Acum, nu pot urca deloc pe scenă, după cum mi-a prescris și medicul. Regret ce se întâmplă și realizez că pe mulți dintre voi v-am pus în încurcătură. Îmi cer mii de scuze pentru acest disconfort. Promit că mă voi revanșa!

Cu sinceritate, Lara!', a scis artista pe conturile ei de social media.

Organizatorii îsi cer scuze în numele Larei Fabian și revin către atenția publicului imediat ce artista transmite următoarele informații.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare