; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5e7ehPZf5RT6Jt2H9cQP6k

Lansarea filmului „Wonder Woman 1984“ a fost amânată pentru a patra oară

14 September 2020

Warner Bros. a amânat lansarea filmului „Wonder Woman 1984 cu Gal Gadot, care urma să ruleze pe ecrane din 2 octombrie, pentru a patra oară. Potrivit publicației Variety, filmul va ajunge în cinematografe pe 25 decembrie.

„Patty este un regizor excepţional şi cu «Wonder Woman 1984» a oferit un film incredibil de dinamic pe care cinefilii de toate vârstele îl vor iubi, a spus Toby Emmerich, preşedinte al Warmer Bros. Motion Picture Group.  „Suntem foarte mândri de film şi privim cu suntem nerăbdători să-l oferim publicului în vacanţa de iarnă, a completat acesta.  

Recent, compania Warner Bros. a fost cea care a deschis ciematografele din îngtreaga lume  lansând pelicula „Tenet, acesta devenind primul blockbuster de când au fost închise cinematografele în martie din cauza pandemiei. Filmul cu un buget de 200 de milioane de dolari, regizat de Cristopher Nolan, a generat în primul weekend încasări de 20 de milioane de dolari. 

Surse citate de aceeași publicație menționează că studioul dorește să evalueze evoluția peliculei „Tenet' înainte de a decide când va lansa „Wonder Woman'. Este a patra oară când noua peliculă cu Gal Gadot este amânată din cauza pandemiei.  Iniţial, urma să aibă premiera pe 5 iunie, apoi a fost mutată pe 14 august şi 2 octombrie.  Producţia filmului a costat aproximativ 180 de milioane de dolari, fără a ţine cont de taxele mari de marketing globale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare