; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The matrix 4

Lansarea filmului „Matrix 4”, întârziată cu un an din cauza pandemiei

15 June 2020

Consecințele acestei perioade lasă urme profunde în industria de la Hollywood. Warner Bros, unul din cele mai mari studiouri de producție își amână pe bandă rulantă proiectele, printre ele fiind și al patrulea film al francizei „Matrix'. 

Premiera noului lungmetraj „Matrix a fost amânată c un an de zile, după ce, filmările au fost sistate pe o perioadă îndelungată din cauza epidemiei.  Filmul urma să fie lansat la 21 mai 2021, însă după mai multe luni fără posibilitatea de a relua producţia, responsabilii proiectului au decis să acorde mai mult timp filmărilor care vor fi reluate probabil luna viitoare la Berlin.

 Anunţul intervine după ce Warner Bros. a decis amânarea lansării „Tenet' noul film al lui Christopher Nolan care va avea premiera la 31 iulie, la două luni după data iniţială prevăzută pentru 17 iunie. Perioada de amânare va fi şi mai mare pentru filmul „Wonder Woman 1984', a cărui premieră prevăzută pentru 5 iunie a fost mutată la 14 august şi care va fi lansat în final la 2 octombrie. În timp ce „Godzilla vs. Kong' va fi lansat la data la care era prevăzut „Matrix 4', pe 21 mai 2021.

Premiera cea mai aşteptată rămâne cea a noului film „Tenet' urmărită cu mare atenţie la Hollywood, fiind considerată prima de mare importanţă după ce criza sanitară generată de noul coronavirus a ţinut închise cinematografele din întreaga lume timp de mai multe luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare