; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

33427614 0 image a 23_1600675548247

Lansarea „Fantastic Beasts 3” a fost reprogramată, după demisia lui Johnny Depp

10 November 2020

A treia parte a peliculei „Fantastic Beasts' a fost reprogramată, după ce  Johnny Depp, cel care interpreta unul din personajele principale, a demisionat la cererea companiei Warner Bros, după ce actorul a pierdut în primă fază procesul intentat tabloidului The Sun.

„Fantastic Beasts 3, 'spinoff-ul celebrei francize „Harry Potter' era inițial programat pentru jumătatea lunii noiembrie 2021, acum însă Warner Bros. a anunțat că pelicula va ajunge pe marile ecrane abia în iulie 2022. 

 

Pentru rolul jucat de Depp în primele două lungmetraje, vrăjitorul Gellert Grindelwald, este căutat un alt interpret. Scenele cu Depp nu fuseseră filmate încă.

La finalul săptămânii trecute, Warner Bros. i-a cerut actorului să părăsească franciza după ce a pierdut procesul intentat The Sun pentru defăimare. Depp a anunţat că va face apel în cazul deciziei Curţii londoneze.

„Fantastic Beasts 3' este regizat de David Yates, care a mai semnat câteva dintre filmele „Harry Potter'. Din distribuţie fac parte Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler şi Jessica Williams. Scriitoarea J. K. Rowling, care a publicat în 2016 „Fantastic Beasts' şi în 2018 continuarea „The Crimes of Grindelwald', este co-scenarist, la fel şi Steve Kloves.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare