; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lance Armstrong i-a recunoscut lui Oprah că s-a dopat

15 January 2013

Celebrul ciclist, septuplu câştigător al Turului Franţei, a pierdut trofeele încă de anul trecut, în urma unui deceniu de acuzaţii şi investigaţii care l-au incriminat, dar şi-a recunoscut vina abia ieri, în faţa celebrei realizatoare americane Oprah Winfrey, potrivit Daily Mail.

Armstrong a făcut confesiunile într-un interviu înregistrat ieri, dar care va fi difuzat în SUA joi, iar surse apropiate au dezvăluit că el a recunoscut că s-a dopat pentru a câştiga cele şapte ediţii ale celei mai prestigioase competiţii de ciclism din lume.

Lance a pierdut victoriile în „Marea Buclă' după ce Agenţia Americană Anti-Doping a întocmit un raport voluminos despre multiplele şi flagrantele derapaje ale ciclistului, pe parcursul a aproape 10 ani, descriindu-l ca un competitor fără scrupule, gata să facă orice pentru a câştiga.

În tot timpul acestui scandal, Armstrong a negat vehement că s-ar fi dopat, însă se pare că acum e gata să admită public că a apelat la substanţe interzise pentru a câştiga un avantaj în cursele din ilustra sa carieră. Toată discuţia lui cu Oprah a durat două ore şi jumătate.

În România, episodul poate fi urmărit pe TLC, vineri, 18 ianuarie, de la ora 21.00. În acelaşi timp, interviul va fi transmis în întreaga lume, pe stream-ul de pe Oprah.com în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, de la ora 4.00 AM, ora României, simultan cu premiera TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare