; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lance Armstrong

Lance Armstrong a recunoscut că s-a dopat

18 January 2013
Ultima participare a lui Lance Armstrong, de şapte ori câştigător al Marii Bucle', a fost dezamăgitoare

Ultima participare a lui Lance Armstrong, de şapte ori câştigător al Marii Bucle', a fost dezamăgitoare

După ani întregi de acuzaţii, timp în care septuplul câştigător al Turului Franţei la ciclism a negat cu vehemenţă că ar fi apelat la substanţe interzise, el şi-a recunoscut vina în doar câteva minute, în timpul unui interviu cu faimoasa realizatoare Oprah Winfrey.

În discuţia difuzată ieri pe site-ul ei şi pe propriul post TV, Oprah a început cu o serie de întrebări simple, de „da' sau „nu', toate despre substanţele pe care Armstrong le-ar fi folosit în carieră. Fostul ciclist a răspuns afirmativ la toate, confirmând anchetele care l-au lăsat, de altfel, fără titlurile din Turul Franţei şi fără medalia de bronz de la JO de la Sydney, din 2000.

Armstrong (41 de ani) a admis folosirea unor substanţe precum testosteronul şi a transfuziilor de sânge, exprimându-şi regretul pentru anii în care a încălcat regulile sportului de dragul victoriei cu orice preţ.

Cu doar trei luni în urmă, el a pierdut victoriile din Marea Buclă', la finalul unei anchete de câţiva ani a Agenţiei Americane Antidoping.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare