Homepage  / Vedete străine

Lana del Rey, moment stânjenitor pe scena de la Glastonbury. Motivul uluitor pentru care i-a fost întrerupt concertul

Lana del Rey, moment stânjenitor pe scena de la Glastonbury. Motivul uluitor pentru care i-a fost întrerupt concertul
5

de Roxana Mirea,

Lana del Rey a avut parte de un moment jenant la Festivalul Glastonbury 2023, care are loc în Anglia. Organizatorii i-au întrerupt concertul cu 30 de minute mai devreme, în ciuda protestelor artistei. Iată ce s-a întâmplat și de ce spectacolul celebrei artiste a fost oprit.

Lana del Rey, moment jenant la Festivalul Glastonbury 2023

Concertul Lanei Del Rey de la Glastonbury a fost întrerupt după ce vedeta americană a ajuns pe scenă cu 30 de minute întârziere. Fanii au rămas să o aștepte pe cântăreață, care a recunoscut că apariția sa pe scenă a fost amânată din cauza părului ei, potrivit The Guardian. Întârzierea ei i-a enervat pe organizatori, care trebuiau să oprească festivalul înainte de miezul nopţii.

Am întârziat atât de mult încât trebuie să grăbesc concertul. Dacă o să ne taie curentul, să-l taie! Îmi pare tare rău, dar a durat atât de mult pentru a mi se face părul”, a spus artista pe scenă.

‘The Fashion Awards 2018’ arrivals, LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Microfonul și ecranele video ale Lanei Del Rey au fost apoi oprite brusc, în timp ce aceasta a căzut în genunchi și și-a scos căștile din urechi. Sfârșitul brusc al concertului a venit la doar o oră după ce artista a urcat pe scenă pentru unul dintre cele mai așteptate spectacole ale weekend-ului, în fața unei mulțimi de zeci de mii de oameni.

Imagini filmate de fani au arătat-o pe Lana certându-se cu echipa de pe scenă, în timp ce se pare că a implorat să își termine spectacolul, iar huiduielile răsunau în mulțime. Ea a încercat apoi să se adreseze publicului, în ciuda faptului că microfonul îi fusese oprit, urmat în curând de ecranele uriașe de pe scenă, care s-au înnegrit brusc. Lana del Rey a coborât apoi de pe scenă cu picioarele goale pentru a cânta o versiune a cappella improvizată a piesei „Summertime Sadness” fanilor care erau suficient de aproape pentru a o putea auzi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton