; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lampa multifunctionala goui nuru

Lampa GOUI Nuru +D de pe GSMnet.ro – aspect plăcut şi tehnologie de ultimă generație

11 March 2021

GSMnet, cu site-ul oficial GSMnet.ro, este un nume reper pe piața de profil a gadget-urilor din România. Distribuitor oficial al accesoriilor ONE Plus în România, GSMnet nu bate pasul pe loc: constant aduce în fața publicului său țintă gadget-uri de ultimă generație de la producători de top, pe nișa accesoriilor pentru telefoane.

Unul dintre producătorii ce ocupă un loc fruntaș la capitolul gadget-uri este brandul GOUI cu ale sale accesorii all-in-one. Pe GSMnet.ro regăsesc cei interesați o mulțime de accesorii GOUI dintre care putem aminti de încărcătoare, powerbank-uri, cabluri și adaptori, accesorii USB, boxe și difuzoare, dar și alte gadget-uri multifuncționale precum lampa GOUI Nuru +D despre care o sa vorbim mai jos.

Lampa multifuncțională GOUI Nuru +D – excelență deplină prin tehnologiile implementate!

Lampa multifuncțională ce poartă semnătura GOUI este extrem de apreciată de clienții magazinului online GSMnet.ro. Lucrul ce o face cu totul și cu totul excelentă, încă de la prima interacțiune, este aspectul său futurist. Având în vedere acest lucru, lampa multifuncțională GOUI Nuru +D este perfectă pentru a fi folosită în orice birou și chiar pe noptieră. De asemenea, brațul său flexibil realizat din plastic fin și cauciuc permite o exploatare ușoară și reglare optimă prin mișcări simple.

În plus, pentru că vorbim de o lampă cu funcții admirabile, aceasta dispune de afișaj digital ce indică ceasul, dar și 3 modalități de încărcare a device-ului mobil. Iluminarea poate fi de trei tipuri, fiecare în funcție de necesități. La capitolul afișaj vorbim și de afișarea temperaturii dar și a calendarului curent.

De ce lampa multifuncțională de la GSMnet este recomandată?

Admirată pentru funcțiile sale umitoare, lampa multifuncțională marca GOUI, disponibilă pe GSMnet.ro, dar și în cadrul magazinului oficial https://www.GOUI.com/, are un design exterior ce imită extrem de bine pielea naturală într-un mod cât mai autentic. În plus, datorită ledurilor de care dispune, lampa în cauză poate reduce oboseala de la nivelul ochilor. De o mare necesitate este și  funcția de control a luminii pe timp de noapte.

O încărcare completă favorizează 15000 de ore de exploatare. Are 33 de leduri ce au o putere de 9 W, extrem de prietenoase cu ochii utilizatorului. Mai multe detalii sens sunt disponibile în cadrul magazinului oficial GSMnet.ro.

Powerbank-uri marca GOUI disponibile la GSMnet!

Același producător cu renume nu uită nici de celelalte gadget-uri de mare interes în momentul de față. Bateriile externe fac parte din categoria extinsă de produse pe care le regăsim pe GSMnet. Fiecare model disponibil în cadrul magazinului oficial vine însoțit de toate specificațiile de interes pentru utilizatori.

Putem aminti aici de capacitatea powerbank-urilor de la GOUI ce ajung până la 20 000MA, având încorporate tehnologii de încărcare Power Delivery și Quick Charge 3 și multiple porturi USB. Unele dintre powerbank-urile GOUI se deosebesc prin funcțiile multiple pe care le încorporează, precum funcția de lanternă, cum este cazul modelului GOUI Box cu panou fotovoltaic sau GOUI Max Camp Light care are în plus și funcție de boxă externă.

În plus, cei interesați pot lua legătura cu echipa GSMnet prin apel telefonic la 0241.48.00.88 sau prin intermediul e-mail-ului pe office [at] gsmnet.ro. În cadrul retelor de socializare, cei interesați pot urmări ultimele noutăți lansate la GSMnet sau o pot face direct pe site-ul oficial gsmnet.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare