; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LaLa Band se pregătește de turneul “Like LaLa”

14 August 2012

Sâmbăta trecută, LaLa Band a susținut un concert pe stadionul Farul din Constanța. Atunci, mii de fani s-au bucurat de show-ul oferit de vedetele din serialul „Pariu cu viața' (Pro TV). Alina Eremia a declarat că trupa a fost încântată de fanii constănțeni, care „au venit la spectacol în număr atât de mare'.

Doi dintre membrii LaLa Band au avut ocazia să cânte chiar în orașul lor natal.

„Este extraordinat, sincer, e exact așa cum mi-am imaginat. Abia așteptam să văd cum ne primesc, pentru că e o onoare să cânt în orașul meu', a spus Dorian Popa.

„Le mulțumesc (constănțenilor) și sunt mândră că provin dintr-un asemenea oraș',  a spus și Alexia Talavutis.

Fanii au stat trei ore în ploaie

Vlad Gherman a povestit că a fost un concert „plin de energie, în care am dat tot ce e mai bun din noi și să nu uităm de sutele de fani veniți din toate colțurile țării care au stat alături de constănțeni trei ore în ploaie'.

Începe turneul național!

În perioada următoare, trupa din „Pariu cu viața' se pregătește de turneul național „Like LaLa'. Tinerii LaLa vor cânta în Bacău (31 august), Reșița (10 septembrie), Timișoara (11 septembrie), Cluj (13 septembrie) și Deva (14 septembrie).

În plus, în afara turneului, trupa va mai susține concerte în Suceava (1 septembrie) și Sighișoara (16 septembrie), în colaborare cu proiectul ProIstoria Fest, dar și în Sibiu (15 septembrie), în cadrul Festivalului Imagine 2012.

Pe lângă concertele pe care LaLa Band le va susține în țară, fanii Pariu cu viața' se vor putea bucura din 17 septembrie și de primul episod din sezonul trei al serialului.

1

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare