; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: LaLa Band pregătește un super concert în București!

03 October 2012

Weekend-ul ce tocmai a trecut, LaLa Band a susținut concerte în Galați și Piatra-Neamț. La Galați, trupa din „Pariu cu viața' a cântat în cadrul programului „Artă contra drog', în deschiderea căruia academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici a ținut un discurs impresionant.

A doua zi, fanii din Piatra-Neamț i-au uimit pe tinerii din LaLa Band. Ei au demonstrat că știu pe dinafară absolut fiecare vers și au cântat alături de trupă toate piesele.

„Fiecare public e diferit, fiecare oraș are ceva al său, iar ăsta e un lucru minunat! De fiecare dată întâlnim alți oameni cărora le dăm tot ceea ce avem mai bun! În plus, în cadrul acestor două concerte, eu și Vlad am cântat, în premieră, piesa „Murder My Heart', ce va apărea în următoarele episoade din Pariu cu viața', a spus Criss.

Deși nu s-au simțit bine, au urcat pe scenă

„E adevărat că nu prea m-am simțit bine, însă, în același timp, nu luam în calcul varianta de a nu fi pe scenă. Tocmai din acest motiv, m-am relaxat, am profitat de fiecare moment liber pentru a mă odihni', a spus Alina.

„Probleme de sănătate? Da, am fost ușor slăbită, însă pe scenă fanii îți oferă tot ceea ce ai nevoie', a spus Sore.

5.000 de fani și-au aplaudat idolii

De-a lungul celor două seri, peste cinci mii de fani au aplaudat și au fluturat entuziasmați pancarte uriașe pe care erau scrise numele idolilor lor. Tot atunci, eroii din „Pariu cu viața' au anunțat că pe 8 decembrie vor susține un concert în București, la Sala Polivalentă.

„Vă pregătim un concert cum nu s-a mai văzut în România. Nu vă dăm încă detaliile, pentru că le vom anunța pe parcurs, însă vă garantăm că va fi un spectacol cu piese de Crăciun, piese pe care le știți din serialul nostru și multe surprize muzicale care vor da un iz de magie spectacolului', a spus Rapha.

dsc_2330

Picture 1 of 21

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare