; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: LaLa Band cântă împotriva drogurilor la metrou

19 March 2012

În episodul de azi, 19 martie, tinerii din LaLa Band cântă împotriva drogurilor. Piesa Antidrog' a fost cumpusă de Ionuţ Adrian Radu, cel care se ocupă de muzica formaţiei LaLa Band, şi are un mesaj foarte puternic. Filmările pentru acest moment muzical au avut loc într-o staţie de metrou din Bucureşti, unde oameni obişnuiţi au asistat curioşi la desfăşurarea acestora.

Prin acest cântec vrem să transmitem un mesaj foarte simplu Nu te mai droga, ai grijă de viaţa ta', a spus Alina Eremia.

Vă puteţi schimba viaţa dacă asta vă doriţi doar prin felul de a o trăi, nu trebuie neapărat să apelaţi la astfel de soluţii care vă vor distruge viaţa. Cred că unele dintre cauzele consmulului de droguri sunt curiozitatea, lispa de comunicare şi anturajul. Spuneţi nu drogurilor!', a mai zis Sore.

Tot în episodul de luni, profesoara Raluca (Adela Popescu) îl prezintă elevilor din Colegiul de Arte pe noul lor coleg, Liviu de la Vocea României', despre care tinerii din LaLa Band au numai cuvinte de laudă.

Liviu este un băiat de nota 20, ne înţelegem foarte bine şi s-a intregrat mai repede decât ne aşteptam', a zis Dorian Popa.

img_5069_resize

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare