; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: LaLa Band are un nou membru: Ana Baniciu

25 July 2012

Începând cu sezonul trei al serialului „Pariu cu viața', ce va reveni din toamnă la Pro TV, trupa LaLa Band va mai avea un membru. Este vorba de Ana Baniciu, care își face astfel debutul în actorie.

Fiica lui Mircea Baniciu a fost una dintre cei 30.000 de aspiranți la un rol în „Pariu cu viața', care s-au înscris la un casting în lunile decembrie 2010 și februarie 2011.

„Am fost la casting și am primit un rol episod și de atunci am avut răbdare. Uite că acum visul mi-a devenit realitate. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, iar acum am impresia că totul e posibil, că toate visurile se pot împlini', a spus Ana Baniciu, citată de site-ul protv.ro.

Vor apărea noi intrigi amoroase

Ana Baniciu va juca rolul Danei, „o fată plină de viață, dornică mereu de distracție, simpatică și descurcăreață. Dana va interacționa mult cu Rafael și Jenel, va aduce un plus de bună dispoziție, dar și intrigi amoroase', a povestit Ana, care a recunoscut că a avut multe emoții în prima zi de filmare.

„Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului meu, regizorul Alex Fotea mi-a spus să uit de Ana de zi cu zi și să mă transform în Dana, primul pas fiind să mă „alint' și să vorbesc mai tare', a zis Ana.

ana-baniciu-6

Picture 1 of 6

Citește și:

Două cupluri noi s-au format la filmările „Pariu cu viaţa'

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare