; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: LaLa Band a ridicat în picioare Arenele Romane

05 June 2012

Weekend-ul ce tocmai a trecut, LaLa Band a susţinut două concerte la Arenele Romane din Bucureşti. Mii de fani au venit pentru a-şi vedea idolii în realitate, iar tinerii artişti au cântat atât piese de pe noul album (LaLa Summer Love – LaLa Love Stories'), dar şi piese mai vechi.

LaLa Band a strâns peste 10.000 de spectatori plătitori de bilet la cele două concerte LaLa Summer Love'.

Tinerii din Lala Band au cântat 37 de melodii live şi au schimbat 120 de tinute realizate special pentru aceste concert.

Alături de trupa LaLa Band au fost şi marii actori Marin Moraru, Elvira Deatcu, Radu Gabriel, Carmen Tănase şi Diana Dumitrescu.

Îi cunosc pe tinerii din LaLa Band de la repetiţii, aşa că nu a fost o surpriză pentru mine să-i văd pe o scenă şi într-un concert atât de mare. Entuziasmul şi dăruirea lor mă înduioşeaza', a declarat Marin Moraru.

Finalul concertului de sâmbătă a fost unul emoţionant, pe ritmul piesei We Are the Champions' a trupei Qween, dar şi piesa de debut a trupei LaLa Band , Stage of Joy'. Tot atunci, membrii LaLa Band le-au cântat în premieră fanilor una dintre piesele din sezonul 3, care va începe din toamnă la Pro TV : 18 ani', a trupei Vama Veche.

cvic5893_resize

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare