; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce se întâmplă diseară în “Pariu cu viaţa”

27 March 2013

Episodul de diseară al serialului Pariu cu viaţa', difuzat de la 21.30, la Pro TV, este unul inspirat din întâmplări reale, momente emoţionante care i-au marcat pe membrii trupei LaLa Band după concertele susţinute în cadrul turneului LaLa Love Tour'.

Avem foarte multe amintiri din concerte, iar în episodul de diseară veţi vedea un mix din trăirile noastre. Una dintre întâmplări a fost la Constanţa, imediat după concert, tatăl unei fane s-a aşezat în faţa autocarului în mers. Voia cu ardoare un autograf pentru copilul său”, începe povestea Alina Eremia.

“Plină de emoţie a fost şi vizita pe care împreună cu Vlad, Alina şi Liviu am făcut-o la un spital din Timişoara. Am fost să o cunoaştem pe Amalia, o tânără bolnavă de o boală foarte gravă care, deşi avea bilet, nu a putut să vină la concertul nostru”, povesteşte Cristina Ciobănaşu.

Aceste experienţe trăite de tinerii din LaLa Band i-au determinat pe producătorii serialului să le includă în scenariu, pentru ca telespectatorii să fie părtaşi la emoţiile trăite în turneu. Astfel că, diseară, membrii trupei LaLa Band şi Raluca (Adela Popescu) vor fi sechestraţi de tatăl (Bebe Cotimanis) unei tinere bolnave.

“Viaţa acestui personaj pe care îl joc intersectează pozitiv cu trupa LaLa Band, chiar dacă acţiunea este dură. Viaţa ne atinge din când în când cu o nuia sau cu un şut în fund ca să ne readucă cu picioarele pe pământ”, povesteşte Bebe Cotimanis.

“Am filmat două zile pline într-un autocar, nu am coborât aproape deloc, au fost secvenţe cu autocarul în mişcare, era ca şi cum am fi plecat în excursie, chiar dacă ne învârteam în cerc”, spune Adela Popescu.

foto-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare