; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga

Lady Gaga va lansa un documentar „intim şi fără oprelişti”, produs de Netflix

28 August 2017

După ce o serie de artiști precum Mariah Carey au anunțat că vor face seriale inspirate din viața lor, a venit și rândul cântăreței Lady Gaga să facă un anunț despre următorul său proiect.

Artista va lansa la sfârșitul acestei săptămâni documentarul „Gaga: Five Foot Two' produs de cei de la Netflix, informează portalul mirror.co.uk.

Documentarul va fi disponibil și la noi, pe Netflix, din 22 septembrie.

Documentarul este regizat de Chris Moukarbel și trasează activitatea artistei de-a lungul a 8 luni, perioadă în care Gaga a înregistrat albumul „Joanne' dar și pregătirile pentru concertul de la Super Bowl ce a avut loc la începutul anului.

Directorul artistic al Festivalului Internaţional de Film de la Toronto , Cameron Bailey a declarat: „Documentarul lui Moukarbel oferă o perspectivă fără precedent asupra creativităţii lui Lady Gaga: ideile, emoţia, munca necesare pentru a face ceea ce realizează aceasta. Suntem încântaţi să aducem acest film publicului din Toronto şi chiar mai încântaţi că Lady Gaga va succeda lansarea cu un concert. Acesta este adresat tuturor fanilor săi, micilor monştri, dar şi iubitorilor de filme.”

Regizorul Moukarbel a declarat la rândul său că: „Am avut o ocazie rară de a crea un portrat al unei artiste cu o inimă şi o minte extraordinar de deschise. Sunt norocos că Gaga a avut încredere în mine şi în viziunea mea. ”

Gaga, în vârstă de 31 de ani, a distribuit câteva cadre din documentar pe Instagram, inclusiv mărturisirea că îi e teamă să fie singură. După spusele artistei, documentarul „Five Foot Two' descrie un „portret intim și fără opreliști', ce „trage cortina pentru a prezenta femeia din spatele interpretei'.

Documentarul „Gaga: Five Foot Two', va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto (TIFF) pe 8 septembrie și va fi disponibil pe rețelele de streaming în aceeași zi.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare