Homepage  / Știri

Lady Gaga va lansa o piesă în colaborare cu Cher

Lady Gaga va lansa o piesă în colaborare cu Cher

de Redactia Tvmania

Lady Gaga și Cher vor face echipă și vor lansa împreună o piesă. Colaborarea se va concretiza în luna octombrie, când piesa (al cărei nume nu a fost divulgat) va fi lansată, scrie accesshollywood.com.

„Cred că toate cântecele sunt minunate până acum şi nu sunt un mare fan! Compozitorii sunt grozavi. Gaga este cel mai important (dintre compozitori, n.r.). Vocea ei este incredibilă!”, a scris Cher pe contul său de Twitter.

Ulterior, cântăreaţa a revenit cu informaţii. „Am terminat cântecul! Îmi place foarte mult! Nu pot să spun numele cântecelor, din cauză că Record CO. a dat ordine stricte! Cred că primul single va fi lansat în octombrie, iar albumul în apropierea Crăciunului”, a mai scris Cher.

Pentru noul său album – primul lansat după o pauză de 11 ani în activitatea sa discografică şi cel de-al optulea din cariera sa – Cher va colabora şi cu producătorul muzical Timbaland.

În vârstă de 66 de ani, Cher a anunţat în luna februarie, pe contul său de Twitter, că va pleca din nou în turneu, în toamnă, deşi în urmă cu şase ani îşi încheia seria de show-uri de adio.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton