Homepage  / Vedete străine

Lady Gaga, transformare uluitoare pentru filmul „Joker: Folie à Deux”. Cum s-a afișat la premiera peliculei din Londra

Lady Gaga, transformare uluitoare pentru filmul „Joker: Folie à Deux”. Cum s-a afișat la premiera peliculei din Londra
8

de Cristina Țapu,

Lady Gaga a strălucit pe covorul roșu la premiera britanică a mult așteptatului film „Joker: Folie à Deux”, în care joacă rolul lui Harley Quinn. La evenimentul desfășurat la Cineworld Leicester Square din Londra, Lady Gaga a atras toate privirile datorită apariției sale impresionante, evidențiată de o ținută spectaculoasă și o atitudine demnă de o adevărată divă.

Lady Gaga a furat toate privirile la premiera filmului „Joker: Folie à Deux”

Renumita cântăreață și actriță a sosit împreună cu logodnicul său, Michael Polansky, care i-a fost alături pe tot parcursul serii. Gaga a ales să poarte o rochie creată special pentru ea de Hedi Slimane, o ținută la fel de dramatică precum personajul pe care îl interpretează în film.

Rochia, cu umeri structurați și un decolteu adânc, i-a evidențiat silueta, iar look-ul său a fost desăvârșit de un machiaj îndrăzneț, ieșit din tipare! Se pare că artista a trecut printr-o adevărată schimbare de look și a renunțat la blondul pe care l-a purtat ani întregi în favoarea unei tunsori tip bob și a unui roșcat provocator.

Joker: Folie À Deux UK Premiere, Cineworld in Leicester Square, London – 25 Sept 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8


Michael Polansky a impresionat printr-o apariție elegantă, purtând un costum clasic negru, asortat cu o cămașă albă și o cravată. Pe covorul roșu, cei doi au părut foarte apropiați, iar Gaga și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă spectaculos pe care l-a primit de la cel care îi va deveni soț în viitorul apropiat.

Spre deosebire de predecesorul său, „Joker: Folie à Deux” este un musical care se pare că are loc în Arkham Asylum, infamul spital de psihiatrie în care Joker a ajuns în multe benzi desenate, filme și episoade de televiziune DC.

„Joker: Folie À Deux” va ajunge în cinematografele din România în octombrie

Phoenix nu va conduce acest film de unul singur – titlul său, „Folie à Deux”, se traduce literal prin „nebunie în doi” și se referă la o stare de psihoză împărtășită de doi indivizi. Personajului său Arthur Fleck i se va alătura Lady Gaga, care joacă o versiune alternativă a lui Harley Quinn, precum și Catherine Keener, Zazie Beetz și Brendan Gleeson. „Joker: Folie À Deux” va avea premiera în cinematografe în octombrie 2024.

Margot Robbie a interpretat-o exemplar pe Harley Quinn în „Birds of Prey” și „Suicide Squad”, însă actrița i-a predat ștafeta lui Lady Gaga. Ce crede Margot despre cea care a preluat rolul lui Harley Quinn?

Într-un interviu pentru MTV News, Margot Robbie – care a mai adus-o pe Harley pe marele ecran în „Birds of Prey” și în cele două filme din „Suicide Squad” – a declarat că distribuirea lui Gaga în rolul lui Harley Quinn o face foarte fericită și are toate încrederea în talentul actoricesc al vedetei.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton