Homepage  / Vedete româneşti

Lady Gaga, șocată de valul de critici primit din cauza rolului său în „Joker: Folie à Deux”. Cum plănuiește să recâștige publicul

Lady Gaga, șocată de valul de critici primit din cauza rolului său în „Joker: Folie à Deux”. Cum plănuiește să recâștige publicul
12

de Cristina Țapu,

Lady Gaga este „dezamăgită” de valul neașteptat de reacții negative la adresa filmului „Joker: Folie à Deux”. Conform publicațiilor din Marea Britanie, echipa celebrei vedete lucrează din greu pentru a o implica în noi proiecte și a face mai repede uitat eșecul filmului în care solista a interpretat rolul controversatei Harley Quinn. Iată la ce proiect îndrăzneț visează artista!

Lady Gaga, șocată de valul de critici primit de filmul „Joker: Folie à Deux”

Sequelul filmului „Joker”, regizat de Todd Phillips, a avut premiera oficială în cinematografe pe 4 octombrie. Cu toate acestea, în ciuda așteptărilor ridicate, filmul a înregistrat încasări modeste și a obținut cel mai scăzut rating din istoria adaptărilor de benzi desenate, conform CinemaScore.

Lady Gaga (38 de ani) este surprinsă de numărul mare de critici aduse interpretărilor sale și ale lui Joaquin Phoenix, mai ales având în vedere aplauzele entuziaste primite luna trecută la Festivalul de Film de la Veneția. Gaga a jucat rolul Harleen Lee Quinzel, cunoscută și sub numele de Harley Quinn, alături de Phoenix, care a revenit în rolul Jokerului, personaj care i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor în urmă cu cinci ani.

joker 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Gaga este surprinsă de reacțiile la Joker 2 și este șocată de faptul că oamenii nu l-au îndrăgit, mai ales după laudele pe care filmul le-a primit de la critici înainte de premieră”, a declarat o sursă pentru DailyMail. „Este dezamăgită că Joker a fost aproape un eșec. Ea a crezut că acest film i-ar putea aduce o nominalizare la Oscar, mai ales că primul lungmetraj a fost un mare succes, iar Joaquin a primit Oscarul. Acum și-ar dori să obțină un rol în următorul film al lui Quentin Tarantino. Nimeni nu știe ce va fi, dar ea și-ar dori foarte mult să dea o probă”, a declarat o altă sursă pentru DailyMail.

La doi ani de la evenimentele din „Joker” (2019), Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) este pacient la spitalul psihiatric Arkham, unde așteaptă să fie judecat pentru crimele comise ca Joker. Aici o cunoaște pe Harleen „Lee” Quinzel, pe scurt, Lee (Lady Gaga), de care se îndrăgostește. Dar, o dată cu dragostea, nebunia explodează și ea.

Cine face parte din distribuția filmului

Alături de cei doi protagoniști, din distribuție mai fac parte: Catherine Keener (care are rolul avocatei lui Arthur Fleck, Maryanne Stewart), Brendan Gleeson (care este Jackie Sullivan, gardian la spitalul Arkham), Zazie Beetz (care-o interpretează pe Sophie Dumond, mamă singură și fosta vecină a lui Arthur, cu care își imagina acesta că are o relație romantică), Harry Lawtey (care-l joacă pe Harvey Dent, noul procuror care vrea să-l ducă pe Arthur în spatele gratiilor pentru crimele sale), Steve Coogan (care este Paddy Meyers, vedetă TV care-l intervievează pe Arthur în Arkham).

Spre deosebire de predecesorul său, filmul lansat în 2019, „Joker: Folie à Deux” este un musical care are loc în Arkham Asylum, infamul spital de psihiatrie în care Joker a ajuns din cauza problemelor sale de ordin psihic.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton