; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Kinney Lady Gaga

Lady Gaga și Taylor Kinney au luat o pauză

20 July 2016

La mai mult de un an de la logodnă, Lady Gaga și Taylor Kinney nu mai formează un cuplu. După cinci ani de relație, vestea despărțirii pare cu atât mai tristă mai ales că cei doi se logodiseră anul trecut, de Sfântul Valentin, iar vedeta visa la o nuntă „mare și frumoasă'.

Taylor Kinney Lady Gaga

A trecut un an și jumătate de la logodnă și nu a apărut nicio dată pentru nuntă. În plus, deja de câteva luni, Lady Gaga apare peste tot singură. Dar după cum a declarat o sursă pentru Us Weekly, cei doi nu prea au timp fizic să fie împreună: „Este într-adevăr trist, ei se gândeau că vor fi împreună pentru totdeauna'. E vină distanța dintre ei „nu stau împreună' ceea ce este „o foarte mare problemă', a explicat sursa motivele rupturii. Câteva zile în urmă, Lady Gaga a fost văzută în Mexic fără inelul de logodnă.

Taylor Kinney și Lady Gaga

Taylor Kinney și Lady Gaga

În ultima sa postare pe Facebook, vedeta explică ea însăși: „Taylor și cu mine credem în continuare că suntem suflete pereche. Ca toate cuplurile avem și noi suișuri și coborâșuri, iar acum am hotărât să luăm o pauză. Suntem amândoi artiști ambițioși, munca ne duce la distanțe mari unul de altul și avem programe complicate. Dar chiar ne iubim'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare