; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga

Lady Gaga și mama sa, Cynthia Germanotta, au scris o carte inspirată din problemele de sănătate din copilăria artistei

17 September 2020

Traumele și bullyingul pe care Lady Gaga le-a suferit în copilărie au devenit acum subiectul unei cărți scrise de artistă și mama acesteia.

 

Cartea se numește „Channel Kindness' și este o colecție de 51 de povești venite din partea unor tineri din întreaga lume, cele două dezvăluind pentru People că ideea cărții a provenit din experiența cântăreței cu probleme de sănătate mintală la școală.

 

„Nu știam să mă ridic  fără să mă simt jenată', a declarat Lady Gaga publicației People. Superstarul și-a interiorizat durerea și și-a ținut luptele ascunse de cei dragi – inclusiv de părinți.

Au trecut ani de zile înainte ca ea și Cynthia să învețe cum să comunice deschis.

 Am fost crescut diferit, într-un mod în care trebuie doar să fii dur și să nu vorbești despre emoțiile tale. Nu am înțeles întotdeauna diferența dintre dezvoltarea biologică normală a adolescenților și o problemă reală”, spune mamei lui Gaga, Cynthia Germanotta
 
„Acestea sunt lucrurile care creează autostrăzi din inimă în inimă, unde putem avea compasiune și empatie, unde putem sărbători rezistența tuturor', spune Gaga, în vârstă de 34 de ani, despre cele 51 de povești ale tinerilor din întreaga lume incluse în carte. „Când eram mai tânără și aveam probleme psihice, mama nu știa cum să comunice cu mine despre asta', adaugă ea. „Am găsit o modalitate de a canaliza bunătatea în viața noastră într-un mod care ne-a vindecat și relația'.
 

„[Apreciez] modul în care am învățat să fim mai deschiși și mai sinceri unii cu alții. M-a ajutat să fac asta”, spune Cynthia despre fiica ei. Gaga adaugă:„Sunt foarte recunoscătoare că mama  îmi oferă spațiu pentru a putea vorbi despre ce simt. Și din această cauză avem o relație foarte sănătoasă, care este frumoasă.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare