; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga

Lady Gaga și-a oficializat relația cu Christian Carino

26 October 2017

După ce la începutul acestui an presa internațională a relatat faptul că Lady Gaga și-a regăsit iubirea în brațele managerului ei, Christiano Carino, se pare că a venit momentul în care artista s-a decis să facă totul public, potrivit dailymail.co.uk.

 

Cântăreața a făcut publică relația cu Christian Carino prin intermediul conturilor sale pe rețelele de socializare. Aceasta a postat la sfârșitul săptămânii o fotografie pe plajă în care este surprinsă sărutându-se cu managerul ei.

Primele zvonuri legate de relația lor au apărut în urma spectacolului pe care artista l-a susținut la începutul acestui an în cadrul Super Bowl. Cei doi au fost surprinși făcându-și un selfie și se pare că un martor i-a văzut sărutându-se pe stadion. Ulterior, în cadrul unui interviu Lady Gaga a lăsat să se înțeleagă că iubește pe cineva însă că nu dorește să mai discute public despre viața sa personală.

Înainte de această relație, Lady Gaga a fost logodită cu actorul Taylor Kinney. Cei doi s-au despărțit în luna iulie 2016, aceasta urmând să se dedice carierei sale muzicale.

Anul acesta artista s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza cărora a fost nevoită să își amâne 18 concerte programate în Europa. Gaga a anunțat în urma lansării documentarului realizat cu platforma de streaming Netflix, întrucât a fost nevoită să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecțiune care îi provoacă “suferințe fizice grave”.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare