; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga se teme de propria familie

08 April 2010

O sursă din anturajul cântăreţei Lady GaGa (care a declarat de curând că a fi homosexual nu este o opţiune) susţine că artista ar vrea să-şi accepte propria sexualitate, însă se teme de reacţia familiei, anunţă celebritywonder.com.

„GaGa nu ştie sigur dacă vrea să fie cu un bărbat sau cu o femeie. Îi este teamă că membrii familiei o vor respinge în cazul în care vor află că s-a îndrăgostit de o femeie, deoarece visează să o vadă la braţul unui bărbat. În ciuda succesului din carieră, viaţa ei amoroasă este un dezastru – şi la baza acestui lucru stă frica de a-şi permite să se îndrăgostească de o persoană de acelaşi sex', explică sursa.

Deşi cântăreaţa a mai vorbit în trecut despre relaţiile ei amoroase cu alte femei, familia sa crede că este vorba doar de imaginea pe care şi-o creează în faţa fanilor.

Aceeaşi sursă a mai spus: „Cred că dacă ar admite că poate să iubească o femeie în viaţa de zi cu zi, familia ei ar fi foarte surprinsă. Dacă rudele resping relaţia ei cu o persoană de acelaşi sex, Lady GaGa va fi devastată'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare