; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LADY GAGA @ the 2015 Grammy awards held @ the Nokia.February 8, 2015

Lady Gaga s-a logodit cu agentul său, Christian Carino

02 November 2017

Cântăreața Lady Gaga (31 de ani) și prietenul și agentul ei Christian Carino (48 de ani) s-au logodit în secret în această vară.

 

Se pare că povestea de dragoste cu Christian Carino este de durată și foarte serioasă. După ce au fost surprinși împreună, iată că a sosit și confirmarea: Lady Gaga s-a logodit cu Christian Carino, după o relație de câteva luni. „Cântăreața și agentul ei s-au logodit în secret vara asta, după ce Christian i-a cerut permisiunea tatălui ei', a aflat „US Weekly'. Dar, pentru moment, nu este nicio nuntă planificată: cei doi îndrăgostiți se concentrează pe starea de sănătate a cântăreței, care suferă de fibromialgie.

Cântăreața și-a declarat tare și clar sentimentele pentru Christian Carino în timpul unui concert dat pe stadionul de baseball City Field, din New York, la sfârșitul lunii august. Între două cântece, Lady Gaga a exclamat: „Când mă duc în culise, Christian e acolo pentru a se asigura că sunt bine. Cel mai bun minunat când ești îndrăgostit, este să știi că e cineva acolo care să te prindă când cazi', a explicat cântăreața în fața publicului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare