; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga plănuieşte o nuntă tematică

08 September 2010

Foto: Universal Music. Lady Gaga plănuieşte un eveniment pe măsura imaginii sale flamboaiante, pentru nunta cu iubitul ei, Luc Carl, cu care s-a împăcat recent.

Foto: Universal Music. Lady Gaga plănuieşte un eveniment pe măsura imaginii sale flamboaiante, pentru nunta cu iubitul ei, Luc Carl, cu care s-a împăcat recent.

Cântăreaţa americană (24 de ani) vrea ca fotomodelul Dita Von Teese să iasă dintr-un tort şi să facă un dans burlesc la nunta ei.

Extravaganta artistă s-a reunit recent cu fostul ei iubit, Luc Carl, şi e hotărâtă să-şi pună pirostriile cu el. Ea a început deja să planifice nunta, potrivit FemaleFirst.co.uk şi, în buna sa tradiţie, vrea un eveniment cel puţin spectaculos.
.
Potrivit unor dezvăluiri, Lady Gaga urma să organizeze ceremonia într-un castel englez şi îşi dorea un tort de nuntă de peste 2 metri, dar alte surse au confirmat recent că ea a ales New York-ul ca decor pentru fericitul eveniment, care va fi urmat de o petrecere de cinci zile, pentru familie şi prieteni, în Europa.
.
Elton John va asigura fundalul sonor

N-o să se uite la bani', a declarat o sursă. Vrea o trupă în stilul Cirque du Soleil, artificii şi câte o temă diferită pentru fiecare zi a ceremoniei. Vrea şi un tort de doi metri, din care ar urma să iasă Dita Von Teese, pe muzica interpretată de Sir Elton John'.

Gaga ar urma să poarte mai multe costumaţii extravagante, în stilul caracteristic, şi i-a pus pe membrii echipei sale de designeri, Haus of Gaga', să vină cu nişte idei. Şi lista invitaţilor va fi pe măsura evenimentului – printre ei se numără Sting şi soţia sa, Trudie Styler, dar şi regina pop Madonna.

Inelele care vor pecetlui legătura au fost alese de Luc Carl, influenţat de unul dintre artiştii săi favoriţi. Vor avea inele norocoase în formă de potcoavă, aşa cum a avut şi Elvis Presley', a povestit un apropiat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare