; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga, pe urmele lui Amy Winehouse?

25 July 2011

Lady Gaga ar putea avea parte de acelaşi sfârşit tragic ca al cântăreţei Amy Winehouse, presupune revista americană „National Enquirer'. Artista nu se poate controla când vine vorba de consumul de droguri şi a ajuns să facă foamea din ce în ce mai des.

„Gaga este bolnavă şi obsedată de greutatea ei', a povestit jurnalistul de investigaţii Ian Halperin, care a scris biografiile lui Michael Jackson şi Arnold Schwarzenegger.

Supranumit „Nostradamus de la Hollywood', după ce a prezis moartea Regelui Pop, Halperin a petrecut aproape un an de zile cercetând viaţa lui Gaga (născută Stefani Germanotta).

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Enquirer, el a oferit o privelişte sumbră asupra viitorului artistei de doar 25 de ani.

„Toţi cei care au lucrat cu ea în turneu mi-au povestit că Gaga aproape că nu a mâncat deloc săptămâni întregi, totul ca să încapă costumele de scenă', a spus Halperin. El o descrie pe Gaga ca fiind un „om trist, cineva car este obsedat de corpul lui, dar totuşi este pasionat de mâncarea fast food'.

Internată de şase ori într-un an

În cartea „Poker Face: The Rise and Rise of Lady gaga', Halperin a povestit că „senzaţia muzicală' de doar 25 de ani a fost internată de şase ori anul trecut, de fiecare dată din cauza dietelor extreme. „Un prieten mi-a spus: Gaga se va uita în oglindă ore în şir, analizând şi criticându-şi corpul. Este o obsesie nesănătoasă', a dezvăluit Halperin.

Pe lângă problemele cu dietele, Lady Gaga are probleme grave cu o boală gravă- lupusul. „Boala ei este cu mult mai complicată decât lasă ea să se înţeleagă', a povestit o sursă apropiată vedetei.

Peste toate, Gaga continuă să se drogheze într-un ritm alarmant, spune jurnalistul american. „Ea a început să consume droguri de mică. De la heroină, la cocaină şi ecstasy, prietenii ei spun că a încercat toate drogurile posibile', a povestit Halperin.

Cu toate astea, Gaga şi-a sfătuit fanii să nu încerce cocaina, pe care a descris-o ca fiind diavolul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare