; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady GaGa, triumf la BRIT Awards

18 February 2010

Lady GaGa a arătat ca o fantomă la BRIT Awards.

Lady GaGa a obţinut trei premii la gala decenării premiilor industriei muzicale britanice (BRIT Awards) ţinută la Londra, pe 16 februarie. Cum era de aşteptat, Lady Gaga şi-a marcat prezenţa printr-o ţinută de-a dreptul şocantă din care făcea parte o perucă mare albă.

Cântăreaţa americană în vârstă de 23 de ani şi-a adjudecat premiul pentru cel mai bun album internaţional (The Fame'), cea mai bună artistă internaţională şi cel mai bun debut internaţional. Gazda show-ului, Peter Kay, a glumit însă pe seama succesului ei: A câştigat toate premiile internaţionale, mai puţin pentru cel mai bun interpret', a zis el, citat de femalefirst.co.uk. Acest lucru nu ar fi imposibil dacă ne-am gândi la zvonurile care au circulat mai demult în presă cum că artista ar fi hermafrodită.

Lady GaGa a fost năpădită de emoţii şi a început să plângă înainte de a accepta cel de-al treilea premiu pentru cel mai bun album internaţional declarând: Am fost super încântată să accept primele două premii, însă acesta din urmă contează mai mult pentru că am lucrat foarte mult la acest el şi când mă gândesc la asta, îmi amintesc de cât m-am zbătut şi de fanii mei. Ei au fost primii care au apreciat talentul meu'. Pe lângă faptul că a obţinut trei premii, Lady GaGa a cântat la pian piesa Telephone' dedicând-o designer-ului Alexander McQueen care s-a sinucis de curând.

Nu doar Lady GaGa a punctat la capitolul apariţie excentrică. În cadrul evenimentului, Lily Allen (desemnată cea mai bună cântăreaţă britanică) şi-a făcut apariţia pe scenă cu o perucă portocalie: Am purtat-o să-i fie mai greu cameramanului să mă găsească şi să surprindă dezamăgirea pe faţa mea, însă nu a fost nevoie', a mărturisit Lilly. Atunci când a fost grăbită să-şi scurteze speech-ul de mulţumire Lilly a spus: La naiba, nu plec!' şi a mulţumit familiei.

Cei mai suprinşi de câştigarea a două premii au fost cei patru băieţi de la trupa JLS (finalişti ai emisiunii-concurs X Factor' din 2008, câştigătoarea ediţiei fiind Alexandra Burke). Ei au fost desemnaţi cea mai bună ascensiune britanică, iar piesa lor, Beat Again', a obţinut premiul pentru cel mai bun single. Nu ştim ce a fost în mintea englezilor, dar, cu siguranţă, în lipsa unor trupe de băieţi care isterizau în trecut tinerele, precum Backstreet Boys, Take That sau ‘N Sync, cei de la JLS s-au încadrat în tipar. Suntem siguri că videoclipul la piesa Beat Again', în care băieţii dansează lasciv şi îşi arată abodomenul bine lucrat, i-a adus de fapt pe culmea succesului.

Protagonistul celui mai penibil moment al serii a fost însă Liam Gallagher, membru al trupei Oasis (care s-a destrămat anul trecut). După ce a urcat pe scenă şi a ţinut un speech scurt, Liam a aruncat în public trofeul obţinut de Oasis pentru cel mai bun album al ultimilor 30 de ani, (Whats the Story) Morning Glory?. Gazda ceremoniei, Peter Kay, a taxat gestul cântăreţului făcându-l pe acesta idiot'.

Iată lista întreagă a câştigătorilor Brit Awards 2010:

Cel mai bun cântăreţ:

Dizzee Rascal

Cea mai bună cântăreaţă:

Lily Allen

Cea mai bună ascensiune:

JLS

Cel mai bun grup:

Kasabian

Cel mai bun album:

Florence & the Machine – Lungs

Cel mai bun single:

JLS – Beat Again

Cea mai bună performanţă din ultimii 30 de ani:

Spice Girls – Wannabe/Who Do You Think You Are (1997)

Cel mai bun artist internaţional:

Jay-Z

Cea mai bună artistă internaţională:

Lady GaGa

Cel mai bun debut internaţional:

Lady GaGa

Cel mai bun album internaţional:

Lady GaGa – The Fame

Cel mai bun album al ultimilor 30 de ani:

Oasis – (Whats the Story) Morning Glory?

Cel mai bun producător:

Paul Epworth

Cea mai bună contribuţie adusă muzicii:

Robbie Williams

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare