; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady GaGa, mai tare ca Obama pe Facebook

05 July 2010

Controversata cântăreaţă în vârstă de 24 de ani l-a întrecut pe preşedintele Americii adunând peste zece milioane de admiratori (mai precis 10.548.150) pe site-ul de socializare facebook.com, anunţă esmas.com.

De fapt Lady GaGa este prima persoană publică în viaţă care a reuşit să adune un număr atât de mare de admiratori. Până acum, recordul de popularitate pe facebook l-a deţinut Barack Obama cu peste 9,5 milioane de fani.

Vă iubesc pe toţi. Acum sunt în turneu prin Statele Unite şi sunt foarte entuziasmată. Vă mulţumesc pentru dragoste şi pentru sprijin', a declarat cântăreaţa pentru fanii ei de pe facebook.

Pe Facebook, Lady GaGa este întrecută la numărul de admiratori doar de Michael Jackson, de jocul Texas Hold ’em Poker, de serialul de animaţie The Family Guy' şi de jocul Mafia Wars.

De asemenea, de curând, Lady GaGa s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai influente celebrităţi de pe Planetă alcătuit de revista Forbes' după Oprah Winfrey, Beyoncé şi James Cameron. Madonna, cea pe care Lady GaGa o copiază în videoclipul Alejandro', se clasează pe locul 10 în acelaşi top.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare