; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga 2018 smile grammy billboard a 1548

Lady Gaga iubește din nou? Cu ce actor cunoscut iese artista.

22 March 2019

După ce Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit, fanii au început să speculeze că artista ar forma un cuplu cu Jeremy Renner, actorul din „Avengers'.

 Lady Gaga și Jeremy Renner au o prietenie strânsă de mulți ani, însă fanii nu se pot abține să nu speculeze că între cei doi s-ar întâmpla mai mult de atât. „Este prietenă cu Jeremy Renner de mult timp. Ies în oraș, se văd des. În ultima vreme, au petrecut mult timp împreună, însă nu este vorba de nimic romantic’, le-a spus o sursă celor de la E! News.

 Zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu vin la doar o lună după ce artista s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino. Motivul rămâne încă necunoscut, o sursă apropiată menționând că „relația nu a funcționat pur și simplu, nu este o poveste lungă, dramatică’.

 

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut. Artista a mai fost logodită în trecut, cu actorul Taylor Kinney, însă relația s-a încheiat în iulie 2016. Cât despre Jeremy Renner, acesta s-a separat de soția lui, Sonni Pacheco, în decembrie 2014, după o căsnicie de zece luni. Cei doi au împreună o fiică, pe Ava Berlin Renner.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare