; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga își terorizează angajații

27 December 2011

Lady Gaga a fost dată în judecată de Jennifer ONeill, fosta ei asistentă personală, care a acuzat-o pe artistă că a tratat-o ca pe o sclavă, scrie tmz.com. Printre nemulțumirile enumerate de femeie se află și faptul că a muncit ore suplimentare pentru care nu a fost plătită.

Jennifer ONeill a lucrat pentru Gaga timp de mai bine de un an, timp în care ar fi trebuit să câștige 380.000 de dolari numai datorită orelor lucrate peste program. Cu toate astea, cântăreața nu și-a achitat datoriile față de angajata ei, chiar dacă printre îndatoririle de asistentă personală se numărau dusul prosoapelor în cabina de duș sau faptul că era un „ceas cu alarmă' pentru Gaga.

Pentru un salariu de 75.000 de dolari pe an, asistenta personală a lui Lady Gaga spune că nu merita să își distrugă programul de somn. ONeill spune că, în timp ce lucra pentru Gaga, nu avea voie să își ia pauză de masă și că era nevoită să se asigure la orice oră din zi și din noapte că Lady Gaga are îmbrăcămintea impecabilă.

Un purtător de cuvânt al artistei a declarat pentru tmz.com că acuzațiile sunt „total lipsite de substanță', dar procesul, care se va judeca la Curtea Federală din Manhattan, va da un verdict la anul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare