; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga, inspirată de droguri

30 August 2010

Cântăreaţa spune că a început să consume substanţe ilegale încă din 2005, când a renunţat la studiile de muzică de la Universitatea din New York, şi insistă că drogurile o ajută să fie mai creativă, anunţă celebritywonder.com.

„Folosind droguri am aflat ce tip de artă vreau să fac şi am fost inspirată. Unii oameni găsesc inspiraţia în locuri întunecate. Cred că sunt unul dintre ei. Sunt diferită prin faptul că, în timp ce mă drogam, compuneam muzică. Nu eram un simplu consumator de droguri', crede cântăreaţa.

Lady GaGa (24 de ani) mai spune că mama sa, Cynthia, nu înţelegea de ce se droga şi a fost confuză în privinţa primelor sale apariţii pe scenă.

„La început făceam spectacole într-un costum de piele şi bikini cu imprimeu de leopard şi vorbeam despre sex oral, Andy Warhol şi heavy metal. Mama credea că mi-am pierdut minţile. Consumam droguri şi pierdusem controlul', îşi aminteşte Lady GaGa.

Cântăreaţa a renunţat la droguri şi şi-a schimbat stilul de viaţă: „După ce ai deschis uşile, aşa rămân. Oamenii spun că au nevoie de droguri ca să fi creativi. Eu nu mai sunt o persoană care-şi face de cap seară de seară când este în turneu. Mă trezesc în fiecare dimineaţă, beau cafea şi mă apuc să dau telefoane'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare