; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga

Lady Gaga, însărcinată în urma unui abuz sexual la vârsta de 19 ani! Dezvăluirile dramatice ale artistei

21 May 2021

Lady Gaga a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare în cadrul documentarului „The Me You Cant See', seria realizată de Prințul Harry și Oprah Winfrey pentru Apple TV+.

Artista a dezvăluit că la vârsta de 19 ani a rămas însărcinată. Deși Lady Gaga a mărturisit că a fost victima unui abuz sexual în tinerețe, la începutul anului 2020, aceasta nu a oferit la vremea respectivă detalii despre trauma prin care a trecut. 

Acum, Lady Gaga a povestit cum a avut loc episodul cutremurător care îi marchează viața și în prezent.

Lady Gaga abuzată și ținută captivă de un producător muzical

Lady Gaga a mai dezvăluit că a mers la spital ani de zile după ce a fost violată pentru a beneficia de tratament deoarece s-a confruntat cu intense dureri fizice.

„Am realizat că era aceeași durere pe care am simțit-o atunci când persoana care m-a violat m-a abandonat însărcinată la colțul casei părinților mei deoarece vomitam și îmi era extrem de rău. Am fost ținută captivă într-un studio luni în șir', a spus ea.

Lady Gaga a dezvăluit că respectivul om a amenințat-o că „îi va arde muzica' dacă nu se dezbracă și a precizat și motivul pentru care nu intenționează să spună vreodată cine este acel bărbat.

„Nu vreau să mai văd acea persoană niciodată. Am avut mari probleme mintale. Pentru câțiva ani buni, nu am fost o persoană normală', a mai explicat cântăreața.

În urma acestui episod traumatisant, artista s-a ales cu o serie de probleme de sănătate cu care se confruntă și în ziua de azi. Lady Gaga a fost diagnosticată cu stres post-traumatic și fibromialgie, o condiție medicală care cauzează dureri în tot corpul unei persoane.

„Modul în care mă simt când am aceste dureri este exact cum mă simțeam după ce am fost violată. Am făcut atâtea tomografii, ecografii, analize. Ei nu au găsit nimic, însă corpul își amintește', a mai povestit Lady Gaga, precizând că ani de zile a urmat diverse terapii pentru a reuși să depășească trauma.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare