; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

150919862_138601388129463_940802367433968571_n

Lady Gaga este devastată! Câinii săi au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat

26 February 2021

Lady Gaga trece prin momente cumplite după ce câinii săi, doi buldofi francezi au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat. Artista este dispusă să plătească o avere pentru recuperarea prietenilor săi patrupezi. 

Atacul s-a petrecut pe străzile din Los Angeles, miercuri noaptea. Bărbatul care avea grijă de cei trei căței ai artistei a fost împușcat și internat ulterior în stare critică, potivit People.  Conform presei internaționale, departamentul de poliţie tratează cazul clasificat  „atac cu o armă letală”,  arma utilizată fiind un pistol semi-automat.

FBI investighează dacă răpirea buldogilor care îi aparțineau lui Lady Gaga a fost motivată politic pentru că a cântat la inaugurarea președintelui Joe Biden luna trecută. Potrivit The Sun, agenții FBI specializați în cazuri de răpire și răscumpărare colaborează cu Departamentul de Poliție din Los Angeles pentru a afla „exact ce a motivat acest incident'.

O sursă familiarizată cu incidentul a declarat pentru presa: „Bineînțeles că Lady Gaga are un profil înalt, dar a cântat la inaugurarea președintelui Biden, ceea ce duce acest caz la un alt nivel'.

Dintre cei trei patrupezi, unul, pe nume Miss Asia, a fugit, fiind recueprat ulterior de poliție.  Un reprezentant al actriței a confirmat că acești căței îi aparțineau, iar Lady Gaga este dispusă să ofere o recompensă uluitoare! Artista oferă jumătate de milion de dolari pentru a-și recupera prietenii, Koji și Gustav. 

 În prezent, artista se află în Roma, unde lucrează la un nou film al lui Ridley Scott.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare