; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga doarme cu bodyguarzii în cameră

14 October 2010
Foto: Universal Music.

Foto: Universal Music.

Cântăreaţa crede că ar putea să fie omorâtă de un fan nebun – la fel cum a păţit John Lennon în urmă cu 30 de ani – şi a mărit măsurile de securitate, relatează femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Gaga crede că unele scrisori primite de la fani sunt ameninţătoare. Unii dintre fanii ei sunt de-a dreptul obsedaţi – fac comentarii ciudate, cum ar fi că nu-şi vor găsi fericirea până când nu mor împreună cu ea'.

Lady Gaga (24 de ani) şi-a ţinut mereu aproape echipa de bodyguarzi. Cu timpul a ajuns să depindă tot mai mult de forţele de pază şi nu mai pleacă nicăieri neînsoţită. În plus, bodyguarzii stau în camera ei în timp ce doarme.

„Se gândeşte la cum a murit John Lenon şi nu vrea să sfârşească la fel. Echipa ei de securitate este mereu pe aproape. Bodyguarzii o păzesc în camera ei când doarme', a completat sursa.

Luc Carl, iubitul cântăreţei, este deranjat de prezenţa bodyguarzilor: „Luc s-a cam săturat să-i vadă pe agenţii de pază tot timpul. Când stau la Lady Gaga acasă şi bodyguarzii sunt pe acolo se strică toată atmosfera. Dar ea se simte în siguranţă, iar Luc înţelege asta'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare