; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

150919862_138601388129463_940802367433968571_n (1)

Lady Gaga a împlinit 35 de ani. Iată surpriza impresionantă de care a avut parte cântăreața

30 March 2021

Chiar și la mii de kilometri distanță, Lady Gaga a fost surprinsă într-un mod plăcut de iubitul ei în ziua în care artista a împlinit 35 de ani.

Iubitul cântăreței, Michael Polansky, i-a făcut un cadou uriaş: un buchet de flori pe care Gaga nici măcar nu l-a putut cuprinde cu mâinile. Momentul a fost imortalizat, iar Lady Gaga a dorit să îi mulțumească și pe rețelele de socializare partenerului său:

„Când iubitul îţi trimite toate florile din Roma de ziua ta”, a scris artista, impresionată de gestul lui romantic. “Te iubesc. Abia aştept să fiu acasă cu tine şi câinii noştri, asta e tot ce am nevoie”, a completat ea.

 Vezi galeria foto >

Lady Gaga a făcut publică relația cu Michael Polansky în urmă cu un an. Cu toate că se iubesc, Michael nu a fost alături de artistă de ziua sa de naștere.

Lady Gaga se află în Italia, unde filmează pentru lungmetrajul „House of Gucci'. Artista joacă rolul principal. Filmul urmărește povestea lui Maurizio Gucci (Adam Driver), șeful casei de modă Gucci, și a fostei sale soții Patrizia Reggiani ( Lady Gaga) și ce se întâmplă după moartea sa în urma deciziei Patriziei de a angaja un asasin pentru a-l ucide în 1995. Din distribuție mai fac parte Robert de Niro, Al Pacino și Mădălina Ghenea.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare