; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gaga

Lady GaGa a fost părăsită de iubit

04 November 2013

Lady Gaga Crying Outside London Hotel 137110Actorul Taylor Kinney (32 de ani) a părăsit-o pe cântăreaţă din cauza programului ei încărcat, anunţă femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Taylor i-a spus că este căsătorită cu cariera ei şi că nu mai este dispus să aibă de-a face cu vedeta Gaga şi toate obsesiile şi alter ego-urile ei. O iubeşte pe femeia cu picioarele pe pământ pe care nu apucă s-o vadă prea des. Gaga nu ia niciodată o pauză de la muncă – compune cântece sub duş şi visează la noi costume când doarme.

Echipa de securitate şi asistenta o însoţesc tot timpul. Într-o lună întreagă au poate la dispoziţie doar o seară pentru a se comporta ca un cuplu.'

Lady Gaga (27 de ani) nu are de gând să renunţe uşor la relaţia care durează din 2011.

„Poate se vor împăca de Ziua Recunoștinței. Gaga speră să se vadă cu Taylor când va avea timp şi să rezolve problemele. Taylor i-a spus că au nevoie să stea mai mult împreună, iar lucrurile par să se îndrepte spre o despărţire permanentă. El şi-a petrecut timpul cu alte femei în Chicago şi nu s-a mai văzut cu Gaga de câteva săptămâni', a mai spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare