; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga a fost din nou victima modei

14 April 2011

Lady_Gaga_cazatura-pianCântăreaţa americană nu şochează doar prin declaraţiile controversate şi ţinuta neconvenţională, ci şi prin căzăturile pe care le ia din cauza tocurilor, fie că se află pe scenă sau participă la vreun eveniment monden. Ea s-a dezechilibrat recent în timpul unui concert din SUA şi a continuat să cânte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.  

Lady Gaga avea un picior pe pianul în flăcări şi altul pe scaun când şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe spate.

Doar norocul a făcut să nu dea cu capul de instrumentul muzical. După ce a plonjat, cântăreaţa a rămas pentru o clipă cu picioarele suspendate în aer.

Şocul căzăturii nu a făcut-o să scape microfonul, iar spectatorii nu au pierdut nici o notă din melodia „You and I'.

Urmăriţi filmul care a făcut turul internetului:

Înregistrarea a fost făcută de un tânăr de 18 ani şi a apărut pe site-ul dailymail.co.uk.

„S-a întâmplat la mijlocul spectacolului. Era foarte exaltată şi întreaga scenă a arătat foarte urât. Tot publicul a văzut-o şi nu cred că s-ar fi supărat cineva dacă se ducea în culise ca să fie consultată de medici. Dar a fost o profesionistă desăvârşită şi s-a ridicat imediat în picioare pentru a-şi termina numărul'.

Nu este prima dată când tocurile înalte atentează la echilibrul artistei. Cântăreaţa – care spunea că mai degrabă ar muri decât să-i lase pe fanii ei s-o vadă fără pantofi cu toc – şi-a împleticit picioarele pe un aeroport din Marea Britanie vara trecută. Ea a mai căzut pe scenă la finele lui 2009, în timpul unui concert din Montreal, Canada.

Alte cântăreţe cu probleme de echilibru

Lady Gaga nu este prima – şi cu siguranţă nici ultima – cântăreaţă care şi-a pierdut echilibrul în timpul unui spectacol.

Anul trecut, Pink s-a accidentat atât de rău în urma unui număr de acrobaţie, încât a fost dusă de urgenţă la spital.

După ce a sărit de pe spatele unui dansator, Jennifer Lopez a aterizat în fund, spre suprinderea spectatorilor de la American Music Awards 2009.

În 2007, Beyonce a plonjat pe trepte în timp ce susţinea un concert în SUA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare