; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga a fost dată în judecată de fosta asistentă

04 February 2013

Jennifer O’Neill, fosta asistentă a cântăreţei, susţine că are de recuperat 380.000 de dolari, aceasta fiind plata pentru orele suplimentare efectuate în 2010.

În declaraţia făcută în instanţă, Jennifer O’Neill a povestit cum a decurs perioada în care lucra pentru Lady Gaga (26 de ani).

„Stăteam cu ea 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Asta includea şi să dormim în acelaşi pat, pentru că nu-i plăcea să doarmă singură.'

Întrebată dacă dormitul cu cântăreaţa era una din atribuţiile postului, fosta asistentă a răspuns:

„Am simţit că era. Spre deosebire de ceilalţi membri ai turneului, eu nu aveam camera mea de hotel. N-am fost întrebată dacă doresc asta.'

Deşi nu sugerează că ar fi fost implicată în relaţii sexuale cu Lady Gaga, Jennifer O’Neill susţine că a fost privată de mai multe lucruri.

„Nu aveam intimitate, nu puteam să vorbesc cu familia sau cu prietenii, să fac sex dacă doream. Nu puteam să fac nimic.

A fost iritată când nu m-a găsit la telefon de câteva ori, mi-a reproşat că plăteşte degeaba camera de hotel dacă nu putea să dea de mine.

Un alt lucru pe care îl făcea era să mă trezească noaptea pentru a mă pune să schimb DVD-ul, pentru că nu dorea să se dea jos din pat.'

Lady Gaga a negat acuzaţiile fostei sale angajate.

„Jennifer mă dă în judecată pentru bani pe care nu i-a câştigat. Crede că este regina universului. Şi nu dorea să fie sclava uneia, pentru că, în meseria mea, sunt regina universului în fiecare zi.

Ştia că nu se plătesc ore suplimentare. Nu am plătit-o pentru ore suplimentare când am angajat-o prima dată, de ce crede că aş fi făcut asta a doua oară?', a explicat cântăreaţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare