; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady Gaga a cerut ședințe de masaj înainte de concert

14 August 2012

Lady Gaga nu se ține departe de mondenități nici în timpul turneelor, diva solicitând organizatorilor concertului de la București să îi pună la dispoziție televiziune prin satelit la care să fie conectat televizorul ce va fi amplasat în cabina sa din backstage. Show-ul Lady Gaga de pe 16 august, în Piața Constituției, este primul concert al artistei din cadrul turneului european organizat în aer liber.

Lady Gaga merge peste tot în turneele sale însoțită nu doar de bucătar, ci și de televizorul personal. Mai mult decât atât, managementul divei a insistat pentru instalarea unei rețele de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanență legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Oaspete de seamă în culise va fi și Fozzi, cățelul artistei, care la rândul său va avea parte de un tratament special.  Lady Gaga și Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în vanity room', precum și de o serie de  ședințe de masaj și grooming pentru cel mic.

În ceea ce privește meniul său, este bine cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriționistul personal având grijă ca artista să nu depășească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, pește și grătar. De asemenea, Gaga a cerut să aibă la dispoziție în cabina sa, dar și la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului din Piața Constituției.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare