; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady_gaga

Lady Gaga a anunțat că va face o pauză în cariera ei muzicală

11 September 2017

În acest weekend Lady Gaga (31 de ani) a participat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pentru a prezenta documentarul biografic “Gaga: Five Foot Two”. În cadrul conferinței de presă susținute la eveniment aceasta a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate și planurile profesionale de viitor.

 

Lady Gaga a anunțat că intenționează să ia „o pauză' în cariera sa muzicală. Potrivit declarațiilor artistei retragerea va ava loc pentru o perioadă nedefinită de timp, imediat după terminarea turneului său mondial care va avea loc în luna decembrie a acestui an.

 

Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp. Abia aștept să am timp să reflectez, să îmi încetinesc puțin ritmul și să mă vindec, pentru că aceste lucruri sunt foarte importante', a declarat Lady Gaga.

 

În urmă cu o săptămână artista și-a anulat un concert în Montreal din cauza problemelor de sănătate și a unei laringite și infecții respiratorii.

În cadrul Festivalului de la Toronto a fost proiectat în premieră documentarul pe care artista l-a lansat alături de Netflix. Lady Gaga a vorbit deschis de lupta împotriva depresiei, a tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare